Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...beba čista srca a pas plemenite rase...razumijevanje zagarantvovano :)
Pas je najbolje stvorenje na planeti zemlji! Uz pomoc psa ljudi su pripitomili sve ostale sada domace zivotie, hvala majci prirodi!
pas i djete se sporazumijevajnu a kod nas nemogu tri glavesine..neka im ovaj video bude skola
Jarane ovaj ker kad se posere, mozes nogu slomit...a u kuci. PU
sve je to uredu ali meni nije jasno gdje je commi........ ko zna gdje je ima pice od mene :)
beba privlaci paznju zavijanjem, pas kopira jer i sam zeli paznju. mnogi zapostave psa u momentu kad dobiju potomke, pa se desavaju stravicne stvari.
Staro.
imam sibirskog haskija i nije niti priblizno pametan kao ovaj ali moj bolje zavija,uglavnom najljepsa rasa pasa pogotovo sad u ove hladne zimske dane
mada volim cuke ovako dijete ne bih nikada pustio blizu njega . Sta zna covjek sta ga moze prenijeti da zagrize djetetovu glavu. Dozivotnog invalida imate radi klipa i gluposti. Neka hvala.
prejako stare mi