Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meteori su najmanja prijetnja. Katastrofa bi nastala udarom asteroida ili još gore kometa. Mnogo asteroida povremeno prođe pored Zemlje, a jedan od njih je asteroid Tutatis. Što se tiče kometa jedna od njih je prije par godina "zveknula" u Jupiter i to prilikom se raspala u paramparčad.
Kometa se zvala Shoemaker-Levy 9 koja se raspala 1994. godine prilikom približavanju Jupiteru.
Da je pao na Bosnu, baš bi bio impresivan...
Jarane brzina 16 kilometara u sekundi...
Došli Srbi sa planete
Sanjaš Srbe i kad zaspiš?
Novi soj je ovo koji se siri najbrže do sada javlja who
U toku je zamjena magnetskih polova, slabi magnetno polje zemlje, tako da ce temperature biti jos vece. London , New York, Miami, Amsterdam.... Ce biti pod vodom do 2030. Magnetsko polje je do sada odbijalo meteorite I opasna zracenja...
Komadic meteora a sta da rukne nesto masivno pa sve bi potamanilo i onda ljudi kazu nema Boga.
Sunce ti kalajisano, par desetina kg i tako dramatično padne. Zamisli naleti neki od kojeg kilometra... izginuli bi svi ko rasada.
Ne brini cuva Allah da se zemlja sva prevrne