Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da mi probamo isto sa političarima?
ne znam koliko ti je ovo drugo pitanje bezazleno...
Kakva obrnuta psihologija, mali je glup ko k...., j... vas on!!!
Nije valjda da nema NIJEDNE osobe da nije skontala komentar od \"Ehm?\" - Buuuuuuahahhaha!
Sine nema s autom nema babo para za gorivo.. znas da je poskupilo :(
\"obrnute psihologije\"? Valjda \"Negativna Psihologija\"? :SSSSSSSS ljoljz... :D
danas za svaku sitnicu dijete stavljaju na yt samo da ga svijet vidi
nisam je ja zaebo već \"znalac\" to je njegov primjer :)))
@ @ (ne)Znalac Cuj pred maticara, a jesi je i zaebo...
haha sto ga zej**a
pa sta je ovo cudo, i ja kad sam bio mali ovako sam govorio :)) djeca samo kontriraju :D
To o čemu ti govoriš pokazuje da je i čovjeka lako zbuniti ali samo trenutno ( nesvjesne radnje), što nema nikakve veze sa konačnim razumnim odlukama čovjeka. Čuj djevojku uzeti na foru pa ako kaže da, sutra pred matičara. ha ha
e ebo bi mu ja m... pa na youtube
pa meni je ovako svaki dan...
ehhe jest sladak
Evo vam jos jedna fora ako iz nekoga zelite izvuci odgovor DA : Natjerajte osobu da vam na nekoliko bezazlenih, ali zatvorenih pitanja (min. 5-6) nekoliko puta zaredom da odgovor DA. Pitanja, kao npr: - \"Divan dan, zar ne?\" -\"Ti si rodjen u Sarajevu, zar ne?\" -\"Hoces li mi pomoci da obucem jaknu?\" Znaci, osoba mora odgovoriti sa DA ako pazljivo pripremite pitanja. Onda postavite vase kljucno pitanje, i sanse ce umnogome porasti da i tu dobijete odgovor DA - jer je choik ustvari zivotinja koja se da trenirati. Ovo se primjenjuje na ispitivanjima optuzenika, prodaji, medijskom ispiranju mozga, prosenju najdraze vam osobe,...itd. Eto vam p.s. ovo nije za.ebancija.