Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije nego su dosli Rusi pa Americka,,demokratija,,😎
Da da nama podvalili, unistili nas, svjetsku silu. Zar je tesko priznati da si glup i ogranicen kao panj, i da 20 godina biras iste ljude,. Hajde bolan slusaj Huleta, nek Sefika drma guzicom i ne krivi druge za svoje bahiluke.
Nisam nikada bio u Afganistanu, niti pratim nesto posebno vijesti sa te strane. Ono malo sto sam citao, saznao sam da je Afganistan 60-ih goduna proslog vijeka imao najbolju filharmoniju u Aziji. Sta im se desilo, oni, kao i mi, najbolje znaju.
Rsmmstein - Amerika Sve jasno?
Dobar primjer s kojom lakocom mogu nestati prava covjeka. S kojom lakocom se godine napretka poniste. Koliko je opasno pustiti bilo koju religiju u politiku i vladu. Tragicno, u najmanju ruku.
meni je bilo naljepse kod moje kuce. ali komsijama iz srbije to nije islo u prilog. iz cistog mira kucu zapalili orah mi posjekli i popljackali sve. sad zivim ko postanar i pitam se komsije moje iz srbije jel moglo kako drugacije.
Tako je to kad amer nadje plodnu zemlju
Pogledajte yugu kako je nekad bila! i onda su dosli fasisti KOZOJEBI USTASE I DZIKANI CETNICI
imal nasih djegod fasista ili smo pak zlatni a?
hors se seče dok sunce nas peče
ovo ste objavljivali vise godina uzastopno
Dosla im demokratija!!
AMERICKA DEMOKRATIJA !!
No East, No West...Radical Islam is the best.... ...al' u qrcu... :-)
Gledaj onog T1 kombija. Sada vrijede malo bogatstvo vani :) Preslatki su.
Afganistan na Urdu jeziku znaci "nikad osvojena zemlja". Prema tome, stipu te price, imali su bljesak od 10 god kao i Iran ili Kuba 50 i 60 tih godina proslog stoljeca. Od tada kubure na dnu, jer nije to drzava po mjeri domaceg covjeka. Sto se tice SFRJ, hvala Bogu pa je nema vise, i steta sto je ikada i postojala. Jugoslavija ok, ali socijalisticka je ku*ac
Ovo je prije uvođenja amričke "demokratije". Gdje god su došli, napravili sranje!
A sve zene na slikama Britanke, nema nijedne Afganistanke. Sve sto je bilo drugacije tada je isto ovo sada samo zamotano u celofan.
a danas sarajevo I kabul u pet deka