Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi cokoladni samo obrijali covjeka a vi po njima! A nase komse nama brijale vratove i eto oni ko bolji od crnaca jer su bijeli!!! Mijenjam sve balkanske vlahe za ove \"primitivne crnce\".
nisi svjestan kako si glup i primitivan.
Primitivni nigeri ofirni, sve to treba potamaniti ili porobiti samo zato su i stvoreni... White Power.... White man marches on !!!
ama prvoaprilska sala djeco, cokoladni se malo nasalili
Imam ja viska dlaka oko pakasa pa da im dam za hamajlije nabijem ih garave
Mogu li ja doci, mogu ti i p obrijati, kao bonus?
Trebali su doc kod mene, none da mi obrijeu...
A ti si nam eto k\'o moderan. Kod tebe još postoji rasizam, fašizam i robovlasništvo.
ove crnce treba u roblje ili gasnu komoru, nikome nisu od koristi s obzirom koliko zaostaju u razvoju za modernim covjekom
Nošenjem, ne nosanjem.
Hamajlijaaaaa si mojaaaa tiiiii