Nakon zlata, osvojio dijamant
0
Plivač nakon pobjede u utrci zaprosio djevojku
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka mu cast :D Slazem se da fkt bilo sta lijepo na ovom protalu moraju da pokvare b.uda.le jer eto nije kako treba iz nekog razloga.. Njima sretno :) i neka provedu lijep zhivot zajedno :) Pozz romanticarima :)
Aaaaaa *.* Mislim da svaka djevojka želi nešto kao ovoo (:
Glupane pogledaj malo po internetu pa ces vidjeti koliko je djevojaka odbilo prosidbu pred publikom i kamerama . NE PRDI !!
ako je ovo romanticno...!? Momak je taka ckapi. Primjeti mu se nesigurnost dok ju je pitao. A sta je ona trebala da uradi? Da mu pred TV kamerama kaze da nece... Jeftino i kukavicki.
Nesto se bas pitam MOZE LI I JEDNA TEMA proci bez negativnih komentara i GOV*NARA kojima sve smeta !!??
Ne velja tekst dopuni: \"Video prosidbe pogledalo je u zadnjih 3 dana sedamsto tisuća obožavatelja a jedna obožavateljica napisala je da je to ispunjenje snova svake djevojke. Odmah nakon zaruka mladi par je putem servisa twitter objavio da će vječanje biti jako brzo.\"
Glupi amerikanci i njihova jeftina romantika!
aaa gledaj je kako je otresla glavom ko kobila, sta sve nece raditi ljudi u cilju samoisticanja
apsolutno romantično