Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja gluposti braco moja mila... 1:25 ode u nepovrat..
Ne mogu vjerovati da sam ovo pregled'o !!!!!!!!!!!!??????? : ((
Kod vas svake hefte po dvadeset hitova.
Kakav crni Deda Mraz, to je ZZ Top rakun, preostala 2 clana su otisli u nabavku. Samo ne znam je li u pitanju debeli rakun ili skotna zenka?
pa stvarno vise nije normalno ko uredjuje ove portale. sta je ovde hit' U CEMU JE FORA? STA TREEBA BIT ZANIMLJIVO'? il mislite da smo svi mi debili...
Cime ga hrani evo ga ko nasi medvjedi debeo...
Prati ?!?! Ahaaa,al ono bas "prati" .. cini mi se vise da zeli da se pari sa njegovom nogom ili da je gricne malo,a ovaj,jadan,pokusava lafo nesto,ples.neki..jadna mi majka..
Ono kad pred ogledalom planiras izlazak u disko
Odavno nisam veću glupost pogledao! (Iako vam je možda ovo nevjerovatno što kažem jer se ipak nalazimo na klixu)
žalosno je da su vama ovakve gluposti vijesti