Očekivanja i realnost
23

Platila sobu s pogledom na more, dočekala je nevjerovatna situacija: Nikad me nisu ovako prevarili

L. R.
Screenshot/TikTok
Screenshot/TikTok
Sezona ljetnih godišnjih odmora samo što nije počela, a uz pomoć brojnih platformi za rezervaciju putovanja, nikada nije bilo jednostavnije organizovati odmor.

Međutim, ukoliko planirate rezervisati smještaj u kojem nikada niste bili ili nemate preporuku prijatelja, trebali biste temeljito istražiti prije nego što se odlučite gdje ćete boraviti jer u protivnom mogli biste se naći u neobičnim situacijama.

Tako je jedna korisnica TikToka Clarisa Murgia nedavno na svom profilu podijelila kako je rezervisala hotelsku sobu s pogledom na more, ali ju je prilikom dolaska dočekalo jedno iznenađenje. Sudeći prema njenoj objavi, smještaj je rezervisala u Italiji putem platforme B&B.

"Najam B&B s 'pogledom na more'. Ljudi, osjećam se prevareno. Nikada me niko nije ovako prevario", napisala je u opisu.

Naime, nakon što je pomaknula zavjesu i izašla na balkon, umjesto predivnog pogleda na more, dočekao ju je zid na kojem je se nalazi ogroman plakat koji prikazuje more s obalom. Snimak je u samo nekoliko dana prikupio više od tri miliona pregleda, a mnoge je nasmijala njena situacija.

"Ovo je tačno nešto što bi se meni dogodilo", "Ovo je presmiješno", "Ni moj bivši ne bi ovoliko lagao", "Kreativno", "Na trenutak sam povjerovala", "Ja sam neko ko pregleda lokaciju na Google mapama", "Ovo stvarno boli", bili su samo neki od komentara.