Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel hodajuci pisala ili pisajuci hodala?
kad je upala poslala je tvit: evo me ja upala u bazen, pokušat ću sad izaći
ona je hodajuci pisala jer da je pisajuci hodala zapostavila bi pisanja. posto je hodajuci pisala, zapostavila je hodanje :)
JA SAM PISALA SMS PORUKE I TANKALA AUTO, IMALA SAMO 20 € I PRETANKAM NA 25 € SRECA NIJE RADIO BANKOMAT! A BILA JE FER MAKSIMALNO PRODAVACICA! TAKO DA SAM NAKNADNO ODNIJELA 5 €!
zašto UNSAFE? trebala bi se zvati LAURA STUPID i nek si spasila mobitel, tako bi i da si visila na žici sa sedmog sprata pustila žicu da uhvatiš mobitel još jedan kandidat za darwinovu nagradu
Glupača! Tako i na ulici, porukica na crveno i na haubu a vozač onda fino 5-6 godina provodi u zatvoru... Užas!
"upala" u vodu Mars u skolu redakcijo, marvo nepismena.
jel 'upala' ?
Kuca u mene moj qr*c SMS i upade u pyc0ku :(
pri kontaktu s vodom, odijeknulo je: "glup"
Ona je hodajući pisala, jer da je pisajući hodala ne bi pala u vodu, a ona je pala u vodu jer je hodajući pisala, a nije u vodu pala, a u vodu bi pala da je pisajući hodala. Prema tome, hodajući pisati isključuje u vodu pasti, a pisajući hodati isključuje pasti u vodu, to jeste hodajući pisati isklučuje pisajući hodati, a u vodu pasti isključuje pasti u vodu. Nadam se da sam ti pojasnio ;-) .
*buć*
Ma bitno da je objavila na twitteru.
je li bilo išta mobitelu???
TO JE SAMO ZENA