Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Presladak :)
djeca su uvijek okrutna... djecak je presladak...
majka ovog djecaka ima problem u glavi ,a da nije jos uvijek toga svjesna,mora da joj sapucu anamooni
Ovako neodgovorna i nemarna majka ne postuje djeciju licnost i njegove zelje, samo lijeci svoje frustracije na djetetu kojem je taj period djetinjstva veoma znacajan.Sutra ce to biti adolescent sa traumom neprihvacenosti u drustvu i među vrsnjacima..kako ce se to odraziti na njegov sexualni i socijalni zivot kasnije?...onda se kaze da ima sexualne parafilije,depresiju itd...ma uzas! kakvi nam narastaji dolaze,stah me i misliti!
i onda brbljaju kako u Bosni su djeci ugrožena prava, a evo i kod njih diskriminacija samo na osnovu kose ničega drugog
10 zg\'uzenih kliknulo palac gore na @uuu komentar
Samo se vi sprdajte na racun kosonja a kosonje vam prc\'e djevojke i zene
A sto me zaboli hocel se on osisat...
Nisu djeca okrutna, samo djeca govore ono što vide i čuju, govore istinu. Ako odrasli ne prepoznaju da je dječak, kako će onda njegovi vršnjaci :) usput, lijepo dijete :)
Evo kako samohrane majke doprinose blagostanju drustva: tako sto od svoje djece prave zbunjene hermafrodite.
kako ljudi znaju biti retardirani.eto nemoj ga sisati nek ga i dalje zezaju ccc.ako je musko nek bude onda musko,jer ovdje je bas ko curica kakva!
ako vam je ovo slatko, neznam sta je gorko
ma šišaj to,mrš se s djecom igrati!!
M.a.t.e.r svoju .e.ba.la.. kako neko moze biti tako glup i malouman.. čuj plakala, je.bla ti sve svoje :)
Uaaaa vidi ga isti curica, uaaaaaaa.
O neeee, obozavam mlade dijecake sa dugom kosom
ovako majke prave od svoje djece pedere,prvo pocnu sa dugom kosom,pa sa rozom odjecom,lutkicama.... i kad djete ude u pubertet bude zbunjeno sto je !-NAUCNO DOKAZANO