Nije imao novca za veću kuću
0
Penzionisani rudar sagradio sebi stan u zemlji
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blago njemu :D
čovjek. Pola života proveo radeći pod zemljom, sad će pola prespavati pod zemljom, a onda ga još čeka vječna podzemna kuća - nije baš neka pljačka.
Pametno. Treba mu dati Nobelovu nagradu pa da dobije lovu i sebi kupi vilu.
Uh dobro mjesto za isibat zenu da niko ne cuje. Mozes je drzati danima pod zemljom.
pametno radis,moram i ja,a rijetko ko misli na vjecnu kucu dok je u ovim prolaznim ovdje,seli tamo seli vamo,i pravi i gradi,i kupuj i popravljaj i nikad zavrsiti,a tamo je vjecno,a slabo svjet u te vjecne kuce investira i misli na njih dok je ziv...
ja sam sebi rezervisao u islamskoj zajednice apartman za vjecnu kucu nije velko al je za sva vremena
isplati se nit krov treba,ni prozori,fasada uspara se pravo na tom stanu ili kuci u zemlji,pa kad prave na drvecu kuce,puno je sigurnije ovako u zemlji kao krtica,a u toku dana izadjes da uhvatis sunca akumuliras,a dole samo prespavati.NEGO DA LI SU MU DOZVOLU TRAZILI,KAKO TO IDE SA PODZEMNIM KUCAMA STANOVIMA,A DAVNO JE ONA NASA MIMA IZ AUDICIJE ZIVJELA U BUNKERU....
ovo je srniguo onaj Josef Fritz...mozda mu cerka negdje iza zidova..cuci..cami ...cekajuci
ja svasta i budala...al hebiga...kad hoces pojacati muziku udri do kraja...kad hoces gu..ziit mlada se moze derati koliko hoce :)
@ja ba - da nas postede svoje ratno / profiterske arhitekture
veci mu stan neko moj
Treba ovim nasim robovlasnicima plasirat pricu kako je ovo sad trend praviti vile pod zemljom mozda upali
i ja cu sebi. mogu mislit kako je dole mirno izolovano od vanjske buke.