Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek dokazao da mu nije ni trebala.
Ovog pustite i dalje da vozi,samo uzmite vozacke ovoj balavurdiji sto misle da su Schumacher
Znam da se pronadjes u svakoj mojoj misli...u svakoj mojoj rijeci...znas da te pronadjem...u svemu lijepom sto vidim...procitam...cujem...znamo oboje...svako na svojoj strani svijeta...da jedna smo misao...da jedna smo dusa....da od dva srca koja pokrpasmo u jedno....u dvije rijeci smo....ono sve sto smo jedno drugom...stane i ostane....a to nam ama bas niko...nikada....uzeti ne moze....
💖😘🧚‍♀️🐉💖
Dokaz da dozvola treba samo ovima sto ih zaustavljaju.
Pa dobro ne moras ga imat samo moras fino voziti da te policija ne zaustavi.Ako te zaustavi bravo za tebe
jako lijepo auto
U civilizovanim zemljama te policija ne zaustavlja bez razloga da te maltetira. Da ti traže prvu pomoć i lance uza snijeg u Augustu. Sasvim je normalno da neko ne bude zaustavljen decenijama.
Ne trebaš biti u braku da bi mogao guzit. Ezo to je poređenje
daj ga za instruktora
da si bogdom u bosni tu sve kazu moze se dobiti
ja bi reko polozi nekad i neznam gdje je vozacka
Nek dođe u državu gdje više mimoizališ rupčage nego druge vozače
Ovo je dokaz da dozvole ne rade. Satanisti i Bil Gejts propagiraju dozvole da bi profitirali.
Pametan đedo tako i treba i omladini za primjera