Zanimljivosti
3

Pas zapleše svaki put kada čuje pjesmu Georgea Michela

Klix.ba
Jeff Wynne snimio je svog dvogodišnjeg francusko-engleskog bulldoga Minnieja kako opčinjeno gleda spot Georgea Michaela i pleše u ritam pjesme "Wake Me Up Before You Go-Go".

Vlasnik kaže da se Minnie tako ponaša svaki put kada čuje ovu pjesmu i kada misli da je sama. U trenutku kada dođe njena sestra Mollie, ona se zaustavi i čim ponovo ostane sama nastavi plesati.

"Često se ponaša ovako kada čuje muziku. Bilo da je čuje na radiju ili TV-u , počne plesati. Nekada pleše i 15 minuta. Ovaj video je jedan od najsmješnijih jer zaista pleše u ritmu", rekao je Jeff.

Prvi put snimio je kada je njegova supruga bila u Parizu. Kada joj je poslao snimak pitala se šta nije uredu sa psom. No, ona je potpuno zdrava i voli plesati.

Video je postao viralan, a korisnike društvenih mreža posebno oduševljava to što su Minnie i njena sestra Mollie nerazdvojne.

"Svi koji poznaju Min4jnie misle da je divna. Ona čak i priča. Nekada kada se vratimo kuću žali nam se što smo ih ostavile same. Ljudi su zaljubljeni i u nju. Ima posebnu ličnost i dio je naše porodice poput djeteta", rekao je Jeff.

Iako su neki mislili da ima epilepsiju, Jeff je rekao da su uradili sve preglede i da je Minnie potpuno zdrava.