Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kod nas ih zele pocistiti ko nekakve objekte, ko da su smece po ulici. Jedno jedino pravilo: Kakav je covjek prema zivotinji pa i samoj prirodi, takav ce i odnos dobiti zauzvrat, psi ce istraumatizirani ujedati i napadati ljude, priroda ce ostecena pokrenuti odbranbene mehanizme popracene prirodnim katastrofama i nepogodama.
Kad ovo vidis i uporedis sa na.dr.ka.nim likovima u nasim veterinarskim stanicama kad im zatrazis neku pomoc za psa lutalicu ili procitas komentare na ovom portalu jasno je da smo mi u kamenom dobu
....A ŠTO NSITE NAGRADILI I DRUGOG PSA ;) Preslatki su ;)))
Šminker mali :)
Meni je ovo baš interesantna ideja
hahahahaha legendo odavno se ovako nisam nasmijao 100 posto istina
Za ovakav posao, naši budžetaši dobijaju, ogromne plate. I još štrajkuju XD
Imamo i mi youtube...
javi se da ludujemo zajedno ;)
hahahahahha...sss sto si lud:))
U međuvremenu ja ne mogu naći posao a u svijetu psi rade...
Bojkotujmo proizvode iz Srbije, Hrvatske i drugih zemalja. Kupujmo domaće, pojačajmo ekonomiju Bosne i Hercegovine. Kupujmo od domaćih firmi: Corn Flips Pilkom Memprom Bianca Biljana čajevi Tuzlanska So Dino kafu BRANCK-CAFFE Meggle Brajilović Ovako FDS Vlašićke i Travničke sireve Kladanjsku Mušku vodu Odjeću Alma-Ras trgovački lanac Bingo čija tri vlasnika su iz Bosne i Hercegovine . . . STOP \"Jani, stop mljekarama Slovenije Hrvatske i Srbije, stop Konzum Mercatoru, stop Bambi proizvodima, stop Nektar sokovima i ostalim nepotrebštinama!
@ccc slazem se najbolje ces vidjeti kakav je neko covjek po tome kako se odnosi prema slabijim od sebe. a ovdje iz dana u dan bivamo svjedoci zl0stavljanja. raznosenje njuske petardom, u.b.i.j.a.n.j.e. iz vatrenog oruzja i bacanje u kontenjer, treniranje pasa za borbu na lutalicama, poljevanje kiselinom, odsjecanje sapa, sutanje, gadjanje i udaranje, ujedanje pasa (dobro ste procitali, na source.ba je objavljen clanak da je covjek ugrizao psa). a sto je najgore, najveci procenat komentara na sarajevo x-u kada je neka tema o psima je podrzavanje ovakvih zlodjela i predlaganje trovanja i drugih metoda eliminacije. prema tome, zakljucite iz svega navedenog kakvi smo mi ljudi ;) kuce i mace prezive i izbacivanje iz doma, i glad, i ljutu zimu, ali na kraju ih \"covjek\" dokrajci.
DUSE DRAGE :D BAS SU SIMPATICNI :D STOP NASILJU NAD ZIVOTINJAMA !!!!
Svaka cast, nemam rijeci nek si objasnio ovim mamlazima koji zivotinjama zele presuditi ko da smo u Ukrajini u PM, treba pocistiti malo ove ljude koji nisu pri pameti!