Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ako sam ja rudar.. znaci trebo bi ga povest sa sobom u zemlju.. da bi se osjecao bolje.. jel?
Prvi pametan komentar na ovaj članak!
Zanimljivo.... Ja nemam psa (zato imam mačku :D), ali mi ne bi smetalo kad bi kolega doveo svog štenca :D Vjerujem da bi umanjilo stres, jer životinje inače umiruju stres u svim situacijama... Ko zna, možda bi to doprinijelo i učinku na poslu jer bi ljudi bili opušteniji... Ja sam za :)
Pročitaj malo bolje, članak ne kaže da pas povećava stres kod ostalih u prostoriji, nego da poboljšava atmosferu u cijeloj prostoriji. A stres se sam od sebe inače povećava kako ide radni dan...
@MUSLIM @Jale Budući da ste obadvoje ateisti (MUSLIM, nikog nećeš prevariti s nickom...), ne vidim zašto unosite Boga uopšte u svoju priču... Ili ste od onih koji naprosto svršavaju od sreće kad im se ukaže prilika da napišu neku glupost vezanu za religiju, ili da objave cijelom svijetu da ih se vjera ne tiče (iako o njoj pričaju više od samih vjernika, nađi logiku...)
A jel\' mora bit\' bas pas? Rek\'o cika All.ah da su psi neciste zivotinje i da ih se ne smije drzati kao kucne ljubimce. Oh, wait... ja sam ateist, za mene te arapske bljuvotine ne vaze :)
Bome da nisi neobrazovan znao bi da se ne pise \'ne obrazovani\' nego ovako kako sam ja napis\'o, a to da radis u telekomu me ne bi (odvojeno \'ne\' od \'bi\') cudilo.
@MUSLIM Svršim ti u oba oka!
@MUSLIM SvRšIM Ti UoKo!!!
PAS JE NEČISTA ŽIVOTINJA, PUNA BAKTERIJA !
Koji ste vi mo­roni. Ako se nivo stresa umanjuje kod vlasnika a povecava kod onih koji nemaju psa u istoj prostoriji onda to znaci da je­b­e­na dzukela laje po cijeli dan nervirajuci ljude dok vlasnika podsjeca na dom gdje je smireniji.
Amerikanci umjesto sto se bave glupostima, bolje bi bilo da malo uce o Evropi i svijetu, jer skorasnja anketa je pokazala da oni za neke drzave i ne znaju, a za pojedine gradove provale se kojoj drzavi pripadaju. Amerikanci se i radjaju pod stresom i ludoscu, zato i rade ovo danas. Pogledajte samo sta se sve desava kod njih, a nema veze sa razumom.
Jest , al zato pogledaj njega sledio se od stresa ...
Nismo svi nizerazredni ne obrazovani paraziti Ima nas po telekomu, elektroprivredi ETC, nama ovakva vijest dobro dodje jer i onako nemamo na sta pare trosit
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela...
je........bo li vas daily telegraph ovo je Bosna, kakve mi to poslove radimo da bi mogli džukelu na posao povesti, i čime da je odvezem do posla, tramvajem??? ne ser....ite bezveze idioti sa saxa i ne kopirajte više, dižete mi pritisak!