Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabio bi ja gazdi vrecu brasna na glavu...pa nek on bude senzacija koja balansira...
\'\'Tiger to voli raditi jer zna da će biti nagrađen za svoj trud.\'\' Na svakoj slici se vidi koliko je presretan dok balansira, tj. dok mu neko samo stavi krompir (isl) na glavu. Šta je ovdje senzacija upm? Ovo može uraditi i krava. Ako je ovo novoj generaciji senzacija, onda je došlo vrijeme da se legne u crnu zemlju što prije.
PoP.Ushim VAM SVIMA
Sine prezauzet sam kenjanjem tvojo mami u usta!
dabogda mu sutrasnji dan ne svanuo mrcini jednoj samo zbog ovih spageta na glavi kako bih mu ih ja nabila u facu!!!
ekseri na 9. slici?:D
03 pusi gov.na
Kechap: Malo citaj pa ces saznat. a ovaj sto mi veli da ne se..m: to ti svojoj mami, sine, reci.
Ja sam gledao na Animal Planeti onog saptaca pasa, onaj Cezar, i on je nesto slicno rekao za Pit Bul pse. I jos da kazem, ne bojim se ni jednog psa, kako ja prema njemu on tako prema meni!
Druže ovo ti je prijateljski savjet. Mojne tisra!
@O3 \"Pit Bull je vrsta psa koja je dokazano najbolji citac ljudskih osjecanja\" KO JE DOKAZO I KAKO?
Za sve vas koji se nikad niste poblize susreli sa Pit Bull rasom, ovo je njihov originalni izgled ociju (badem), sve dr varijacije su dobivene ukrstanjem kako bi pas imao vece misice na lobanji s kojim bi dobio jaci ugriz (prilikom borbi pasa) te se zbog toga i koza oko ociju zateze i pas izgleda bijesno. Pit Bull je vrsta psa koja je dokazano najbolji citac ljudskih osjecanja i najlakse se prilagodi novom vlasniku u slucaju da ga prijasnji vlasnih izbaci iz kuce ili bude oduzet vlasniku zbog okrutnosti (sto je vecini \'sarajlija\' kucni hobi). Pit Bull-ovi imaju oci najslicnije ljudskim, te zbog toga izgledaju tuzno i kao da imaju ljudski pogled. Pas nije uopste tuzan niti prestrasen, vec brizan i strpljiv, ali za to trebate ZNAT nesta o psima.
@Bolo Što ti oca niko ne otrova prije nego što te je maloumnik napravio!
Ovo nije normalno! Maltretira imbecil psa! Treba mu mamu dovest da balansira sa nečim drugim na glavi!
zao mi cuke... neka gazda balansira, kreten jedan.
Pronađimo Bolu ljudi !!! Vrijeme je da neko odgovara imenom i prezimenom !
zao mi ovog kera,tuzan mi nekako :(