Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je neko ko zna engleski pogledao clip do kraja čuo bi da čovjek poklanja napravu a ne prodaje... I nebi napisao glupost.
ako Bog da pa da se desi neko cudo i da prohoda... svaka cast
Svaka čast.Posebno malom caru koji se bori kao lav.
Bravo
Svaka čast ocu na ideji i borbi! Sretno malenom od srca ❤️
sve najbolje! nadam se da ce medicina naci rjesenje za njegov problem dok on i ostala djeca slicna njemu odrastu!
Mnogo srece malom djecaku i njegovoj obitelji
Dusa od djeteta.Tako veseo i razdragan pored nedace koja ga je snasla.Mogu mu uz daljnje uzrastanje samo pozeljeti da ostane zadugo zadovoljan i nasmijan.
Pa kad jos neko kaze volio bih da je zensko ili mus ko!?Samo neka je zdravo i normalno. I ovi hrabri roditelji bi sve dali da ga mogu ugledati na njegovim nogicama.Ko zna mozda se i to desi.