Novi hit na YouTubeu
7
Papagaj koji igra golf i košarku
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao vlasnik velikog papagaja, mogu reci da se vidi da je tvoje poznavanje papagaja ograniceno... Papagaja ne mozes ama bas nista nauciti silom i maltretiranjem. Rijec je o jako drustvenim zivotinjama koje su sklone depresiji su same i ako se niko ne bavi pticom. Papagaj nije pas, da ga zveknes novinama po njusci. Te ptice nista ne mozes natjerati silom, vec samo i iskljucivo interakcijom koju obicno prati neka nagrada. Papagaj ce stajati na kljunu, samo da bi ti sto vise provodio vremena s njim.... jako je slican psu (barem ovi srednji papagaji, veliki su mnogo inteligentniji od pasa). Sve sto moj papagaj za sada zna jeste da legne na jastuk i hrce jer je to vidjeo od nas i da kenja u kavezu (jebiga velika ptica, veliko govno)... Kad se igra, on se igra, kad mu dopizis on ode u kavez... i tako ti je uglavnom sa vecinom ptica. Ptice koje su maltretirane uglavnom su depresivne, povucene, ponekad agresivne i nedrustvene.
da li ste vi, ljudi, svjesni koliko je ta jadna ptica \'\'maltretirana\'\' ponavljanjem jedne te iste stvari dok to nije ovako naucila kako je sad ovdje prezentirano??? ovo je pravo zalosno... svako ko ima zivotinju ce shvatiti o cemu pricam. sta treba, zato sto ja nisam poseban, trebam to napraviti od svoje macke / ptice / svog psa??? zivotinje trebamo paziti i maziti a ne dresirati radi lijecenja svojih kompleksa manje vrijednosti! ljudi su najveci divljaci od svih zivih bica! fuj!
presladak :)
COOL :P ------ --------------------------- ---------------------------------- ------------------------------------------ ------------------------------------ --------------------------------- -------------------------- ------------------- ----------- ------ ---
masala
kako je jaaak!