Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majmun sto fata novinarku najjaci :DDDDDD. facom isti nas kliksovac Lik :D
Isto kao i Fahro kad cestita Novu godinu i govori narodu da sanjaju polićevu platu :DDD http://www.youtube.com/watch?v=B4msIAGbqwo&feature=youtu.be Udrite po SHAREu da se narod smije. NEKA VAM JE SRETNA NOVA :)))
Smijete se drugim novinarima i reporterima, a na sebe ne gledate nikako. Da ste ubacili svoje izvale u ovaj video bio bi on duzi za 45 minuta.
Mislim na Klix, da ne bude zabune.
najjace http://www.youtube.com/watch?v=4HDLMwXKL2Y
i usput 90% nisu novinarski gafovi... nekom u klixu izgleda treba rijecnik
Frojd bi reko a ja bi se slozio s njim da ova nije nacrtala penis slucajno :)
gafovi? ...stvarno? -.-
hahahaha...."I wanted to come between her legs" ahahaha IDIOT hahaha...oba palca gore...najbolji clanak koji ste objavili u 2013 godini hahaha...do suza me nasmijao...BRAVO
Hhahahahahh ...something is wroooong here... :D
pavijan hoce sise.,,
Trepavice su pobjedile..
Najjači ovaj na 01 : 13 hahahhahahahhaha
hahahahahahahahah :D
f yea...lmao
Mogli bi malo dotjerati aplikaciju za iphone Nijedan video ne mozes vidjet jer ga nema
eh majmune, sta bi dao da sam na tvom mjestu :D