Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sviju mi, vi mediji ste bolesni
Milfara
Mamicu mu of him…
Internet besposličari nisu normalni
Ovo je prava ZENA - za razliku od nasih djevojaka koje se udaju sa 21, a vec 3 mjeseca nakon udaje vec smrde na kilometar koliko se udebljaju i zapuste.
Hebo mu ja mater
Dobra mama, može proć.
baš me boli briga za nju i njega.
Eh jebhiga sad...malo jeste cudan nacin proslave I neprimjeren za mamu...ali napraviti cirkus oko ovako banalne stvari....za oskara
A sta je fakat lose? Skocila mu u zagrljaj, i obgrlila ga i rukama i nogama.
Odlican GILF
gledajte zene kako izgleda jedna majka, zena koja je rodila a ne kao kod nas... nije se ni udala a sva se rascopala
i onda kada vas prevari kukate, znam da ce me sada usrati od minusa :D
Mamica je izvela hiljade ovakvih skokova do sada
Mothers break out
Ja mislim da su komentatori bolesnii i seksualno optereceni, dobro, ovdje vise uglavnom papci koji nikad nisu imali zensku i mi stari sto viese ne mozemo. :-)
Ovde je jedini problem sto je ona zgodna. Da je neka žena prosečnog izgleda se ovako bacila u naručje sinu,niko ne bi ni obraćao pažnju ali posto je ova gospodja izgleda kako izgleda odmah se stvara potreba da se svaki njen potez “seksualizuje”.
Da kada je mater ovako dobra Elme mi!
I tata bi sine.
I ja bi mu je zagrlio s merakom