Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nesta lik k'o keš iz ljubljanske banke...
al znas kako skace on, isto ko da skace u bazen ba coece ba.. bas ono hoop
gdje je klip papci?
Prema polozaju ruku koje je striktno drzao stisnute uz tijelo (sto je potpuno neprirodan polozaj kad skaces) jasno je da je znao kako skace u rupu koja nije siroka. Definitely fake.
ja bih rado da me neko procijeni!!!
gledaj inteligencije kod nas, kipi na sve strane Nema ništa ljepše nego lomiti led na baricama :D
zna se sta je pogresna procjena. Kad sam upisala Kulturu zivljenja i tehnicki odgoj u nadi da cu se zaposliti a ne biti bas zadnja na birou!!
led ko srbija bez kosova
Klip počinje kada se muškarac piprema skočiti u zamrznutu lokvu na parkingu supermarketa u SAD-u. Na njegovo iznenađenje, u lokvi se nisu našle nejgove patike, nego je upao u duboku rupu ispunjenu vodom. Bio je potpuno šokiran, a prijatelj mu je pomogao da izađe iz vode, dok se drugi smijao. KOJA JE SVRHA OPISIVATI VIDEO!!??
Kada je ovako glup,šteta pa nije na glavu skočio ! (ili je znao u šta skače)
a sta da je lik puko glavom od ivicu pri propadanju... glupim salama nikad dosta !
Nije bas smjesno toliko koliko se ovaj iskida smijuci...
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac profesionalci su isto tako dobrodosli ako imaju slobodnog vremena :)
fake - snimatelj se počinje smijati i prije nego ovaj propadne
Jeli se rodio ovako glup ili se zarazio.