Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je umjetnost, svaka cast!
Dobro, stipu sada hiperrealizam. Nego, dokle se doslo sa Dzekinim transferom?
pa šakira đesi ba :S
Zar je neko rekao da je slikano baš vodenim bojama ? Gdje piše ?
ako su ovo vodene boje ja sam sakira
http://en.wikipedia.org/wiki/Denis_Peterson Citajuci komentare, Sa-X bi zaista trebao malo bolje poznavati svoju publiku. Dajte golih slika kakve tete, sta zna dijete sta je umjetnost i zasto su slike kartonskih kutija i nebodera sa billboardima komentar zapadnog i inog drustva.
Ma Zlate mi nije on nikakav umjetnik... nema ovo dušu ko u našeg Memsona slike... jeste vidjeli kako na \'ajatu idu... a još gradsko dijete... zlatem\'
Jao komentara, koje ste vi papčine. Mrš u kafanu!
meni bezveze, gubi smisao ovo sam mogao uslikati i s mobitelom nije to to.... bolje onako da se vidi da je umjetnost
3D
ne mogu da vjerujem!!!!!!
šta god ko mislio, ovo je garant praaaaaaavo z.a.j.e.b.a.n.o napraviti
ovo bi mogli uraditi i Da Vinci i Picasso i društvo da je bilo današnjih fotoaparata. Ovaj čiko fotografiše nešto, pa onda sa te fotografije precrtava, i za to treba talenat, ali nije ovo sigurno mudro slovo za velikane likovne umjetnosti.
Ovo ostavlja bez daha. Svaka cast. Nevjerovatno, zapanjen sam.
ako je istina svaka čast
zasto na onoj zadnjoj slici svjetlo gori na onim lampama ako je vani dan??? je li veca mogucnost da su se zeznuli u gradu pa upalili ili da se on za***o???
ni leonardo da vinci ne bi ovako nasliko.... svaka cast za slike !