Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispade žensko pametnije hehe :D
mislim da je ona ovako reagirala kada je vidjela poruku na fejsu :D http://gifreakcije.com/reakcija/135/kada-mi-se-javi-biv%C5%A1a-na-chatu
muskarci varaju, zene pretjeruju - uvijek bilo.
Pametna, nahranila je njegov ego, priznacete, sudeci po komentarima da je kruna na glavi vrlo bitna vama ,, muskarcima" . To sto je on nju varao, manje vise", na to se niko od vas nije ni osvrnuo. Bitno je da ste ismijali njene navode gdje se sta nalazi. Ovaj njen je obicni papak.
Be'ze.
tudji problemi meni dnevna hrana. samo jos vise ovakvih gluposti. novinarstvo=0. pusti te se avazovih kerefeka.klix moze to bolje.
ovo je stara vijest...prepisujete budjave jucerasnje vijesti sa indexa...pohvale redakciji klixa...
ma bolit cega kad skonta da nije zijaniio samo nju vec i stvari, ahaahah !
maaa boooli njeeeeggaa ... a ona mu piskara...
najvjerojatnije će ostati bez tih stvari, ko da će se on sjetiti gdje je nju prvi put vidio, poljubio i povalio