Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Organizacija, ključ uspjeha!
Dieca su blago
Svaka joj cast..
Kod nas imaju jedno djete pa se stalno žale kako su umorne ne mogu sve stići itd. Ugledajte se na ženu. Samo dobra organizacija i to je to. Svaka čast. Čista desetka.
Svaka čast
Koje je majka?
Znaçi taru se ne vade
Znaçi taru se ne vade
Besplatna radna snaga.
jedvasam se izvuko sad usoja ukucu dase kurvam sa jednom kad etotijoj cojka vratijo se sa posla nije imo autobuza da ode na poso jedvasam se izvuko dame neufati, skocijo sam prvo kroz prozorce od zahoda, ondasam skocijo sa potpornog zida 6 metara visokog. znam daj 6 metara jaga zido skoro zadiho samse sav mislijo trci cojk zamnom kroz šumu doksam bježo do svoje kuče oooj
ljudino izvadi nekad
eh to je drzava..na balkanu bi glupi seljaci radje donirali svoje novce pedofilnim hodzama i popovima dok njihova vlastita djeca gladuju..
samo stancaj, nek se nadje
za medije to je simpatični raj na zemlji, a napravili su sebi pakao,pogotovo organizacijski