Neobični kućni ljubimac
0
Ovo je Caplin, najveći glodar na svijetu
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imo je i dzeko ovakog samo mu usta razvalio
se zavuko pod jorgan
Mislili su na zamorce aka morsko prase ilitiga svinjce :D Nije fazon sve kritikovati, razumjeli smo se
Sakrije joj se ispod sise.
A ružna zeca u vražju mater!
Ovaj glodar lici na mene i na mog retardiranog sina Pipa.
Dzeko je izumio ninja kornjace. Omiljeni Dzekin lik je Mickey :))
\'u najbližem je srodstvu sa Gvinejskom svinjom\' guinea pig ili ginny pig vam definitivno nije gvinejska svinja jer takvo sto ne spada u glodare nego u papkare, ginny pig vam je zamorac, malo pogledajte po rjecnicima a ne samo na google translate... pozdrav
Pisite o nasem Dzeki , j.e.b.e.m... vam hljeb,sunce i Boga, j.e.b.o... vam glodavac mamu u po p.i.c.k.e. DZEKO IMA JEDNOG OVAKVOG KAO KUCNOG LJUBIMCA!
Pisite o nase Dzeki , jebem vam hljeb,sunce i Boga, jebo vam glodavac mamu u po picke. DZEKO IMA JEDNOG OVAKVOG KAO KUCNOH LJUBIMCA!
Najveci glodar a POturice najveci lazovi najveci paraziti,najvece izdajice,najveci glupsoni,najvece kukavice,najveci smrdljivci .......najveci sportisti u sportu za invalide (sjedeca odbojka). haahhahahahahahhaaaa
Ucitelj splinter
pipo?