Kit izronio pored djevojke
95
Ovo iskustvo Amerikanka neće nikada zaboraviti
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kitu u usta
Prvo iskustvo s kitom se nikad ne zaboravlja :)))
Vidi prstiju na nogama ovoj s kamerom na kraju, pravi prsti ko kod genocidnih srba, fuj. Smrdi smrde ko poljska hala, hahaha!
LOODIILOOOOO sekunda je falila da ode kitu u usta,našla bih se već negdje u ponoru kit0vog želuca
Kakve sve novinare i urednike ovog site-a klix zaposljava :S Mislim, dal\' su te osobe zavrsile srednju kako treba ? 1. Amela je majka ostavila u naručju nepoznate žene (FOTO) ?! WTF? 2. Ova informacija je stara godinu dana, ohavizajte se malo..
Bas me nasmija...odlican komentar!
centimetara? znate, to se uči u osnovnoj školi. centimetar je inače stoti dio metra, a metar je otprilike kad odrasla osoba, skladno građena i srednje visine, raširi obje ruke, pa joj izmjerite od dlana do dlana. ili kad odrasla osoba napravi normalan korak, to je otprilike 75 centimetara. centimetar je otprilike petnaesti ili dvadeseti dio razmaka između vrha palca i vrha kažiprsta na otvorenom dlanu odrasle osobe srednjeg rasta. centimetar se može naći i na raznim mjernim pomagalima koja djeca nose u školu (još uvijek, pretpostavljam) za zadatke iz geometrije. centimetar je, recimo, debljina knjige od 100-120 stranica, tanjih korica - a, pardon, vi knjige vidjeli niste, to je isto nešto od papira, ispisano slovima, koja vam isto nisu baš najpoznatija. centimetar je...
Eh narode, znate li kako kit pije pivu ??? odgovor: OTVORIŠ PIVU, PA STAVIŠ KITU U USTA :)
dobro su prosli ovi na camcu mogli su upasti njemu u usta
kako bismo živjeli bez ove informacije..
kako bi mene presjeklo automatski
bog je j.e.b.o k\'o da je macku vidjela... ja se u.s.e.r.e.m kad me ona mala ribica krene po plicaku ganjat\'... b.a.l.i.j.a na moru j.e.b.i.g.a
@a ja a da te ja sprcim pa da imas
ja nisam imala nijedan susret sa kitom.....
rizikuju zivot samo da snime video za youtube...
Špica
prepade me...