Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko vjeruje u horoskop on je baš najebo u životu..
Ja lav sve me zaobišlo osim siromaštva
Da li ste znali Da vjerovati u horoskop je kao i gatanje, nesto sto izvodi iz vjere islam. Musliman vjeruje u Allaha i Njegovog posljednjeg poslanika Muhammeda a. s., tako da je strogo zabranjeno vjerovati u gatke. To je širk i strogo zabranjeno i u džehennem vodi.
Skorpije su manipulativne karine
Zašto ovdje nema bakira?
Haj sad izašo oglas, traže šefa za veliku firmu, dobra plata, dobija i auto od firme. Uslovi za posao, treba biti rođen u pravom znaku u horoskopu. Ovo sve naučno dokazano za ovaj horoskop.....na fakultetu u Travniku.
Najbolji sef je onaj bez diplome. Dokaz mnogih sto vode nasu drzavu, ne znaju sabrati dva broja a na celu drzave i imaju milione na racunu. Ako to nije dobar sef, ne znam sta je onda dobro.
Strijelac sam i sve pogodiše😄 bez zeze..al ko vjeruje u ovo on propada ko dedo sa tavana
Samo da kažem ovo, poserem ti se direkt na ovaj članak o horoskopu i ostalim nebulozama oko toga, svašta na ovim portalu se može pročitati.
Koje sranje od portala braćo draga.
Ko tebi dade prostor za ove debilske clanke jbo te on…
Najjači su oni koji se smiju horoskopima a vjeruju da je žena nastala od rebra ili da neki likovi hodaju po vodi 🤣 Horoskop, vjere..sve varanje ljudi. Još hoće para ovi što pišu horoskope ili popovi/hodže
Teško se to može objasniti jer već kao djete uče vjeru (roditelji ih natjeraju). I vjere traže da se što više djece pravi. Tako relgije opstaju. Jako malo ljudi će primiti neku vjeruj kao odrasla osoba. Da nema djece i indoktrinacije, relgije bi kad polako izumrle
Jesam biću dobar šef
Stevanovic ! Stavite Stevanovica u anketu!