Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Nemam ni jednu od ovih osobina". BH političar
"Na primjer, Vincent van Gogh i Ernest Hemingway imali su bipolarni poremećaj, ali ih to nikada nije spriječilo da postanu veliki umjetnici." jest, i takodjer ih to nije sprijecilo da se ubiju.. wtf za ovaj dio clanka
Ja sve kontra 😂😂
Po ovom ispade da 80% stanovnista planete u rangu sa Teslom i Edisonom i ostalim brilijantnim umovima a klix i dalje ne konta sta su objavili
Prema istrazivanjima koje su pokazale studije.... dokazano je da ljudi koji poslije 2 tanjira graha i po tegle feferona imaju veliku potrebu da prnu imaju najveci koeficijnt inteligencije. I tako, ha ja..
Meni ne trebate vi da mi kazete ja znam da sam pametan
je l' sinestezija osobina samo inteligentnih ljudi? ako da, ta sam!
Ovo nije sve istina. Npr kako kaže Eckhart Tolle: "Čuda života na Zemlji ili postojanja vašeg tela nisu stvore­ na niti održavana putem uma, putem mišljenja. Jasno je da posto­ji inteligencija na delu koja je daleko veća od uma. Na koji način jedna ljudska ćelija veličine hiljaditog dela inča može sadržavati instrukcije u okviru svoje DNK koje bi popunile hiljadu knjiga od po šest stotina stranica?"
Nemam ništa od ovoga
Ma ja ti rješavala kod psihića neki test podavno... prosječno inteligentna kaže mi dr...
Dodik ispunjava jedan od uslova: Osjećate se kao da vas niko ne voli… :) ni majka ga nije volila
Kod mene ide ovako: DA-NE-DA-NE-DA-NE-DA-NE-DA. Ispade mi tačno samo ovo za bipolarni poremećaj.