Ljepotice s tribina
38

Ove navijačice proslavile su se na nogometnim prvenstvima, spremaju se pokoriti i Katar

D. J.
Foto: Instagram
Svjetsko prvenstvo u Kataru počinje za tri dana, a osim nogometaša iz cijelog svijeta, za ovaj veliki događaj spremni su i navijači odnosno navijačice.

Gotovo tokom svakog velikog sportskog događaja pažnju gledatelja i fotografa nerijetko privuku i atraktivne navijačice.

Zahvaljujući fotografijama koje obiđu svijet, mnoge kasnije ostvare karijere kao modeli, sportske novinarke i voditeljice.

Najpoznatija navijačica u regiji je Ivana Knoll, rodom iz Čapljine.

Pažnju na sebe privukla je tokom Svjetskog prvenstva u Rusiji gdje je navijala za Hrvatsku.

Atraktivna djevojka je Vatrene bodrila i na Euru prošle godine, a njen zaštitni znak su atraktivne fotografije u bojama Hrvatske.

Poljakinja Marta Barczok je dobro poznata u nogometnom svijetu. Ona je proglašena za Miss Eura 2016. godine kada je u Francuskoj bodrila reprezentaciju svoje zemlje koja je tada stigla do četvrtfinala.

Navijačica Larissa Riquelme privukla je pozornost javnosti na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Paragvajka je primijećena na tribinama tijekom prijenosa utakmica svoje reprezentacije, a u prvi plan je stavljala grudi koje su joj tijekom utakmica služile kao držač za mobitel.

Postala je popularna i nakon povratka iz Južnoafričke Republike je bila model, blogerica, glumica. Kasnije se udala za paragvajskog nogometaša Jonathana Fabbra.

Sara Gündoğan udana je za İlkay Gündoğan, reprezentativca Njemačke. Njih dvoje vjenčali su se još u maju. Ona s Ilkayom živi u Manchesteru.

Sara je već objavila da je stigla u Katar gdje će pratiti svog supruga sa tribina.