Snalaze se jednako kao majmuni
0
Ovce su pametnije nego što se vjerovalo
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja izuzetno volim ovce blee, sa ražnja pogotovo jer onda bleeee uzmem glavuču pa bleeee bleeee joj uzmem mozak bleeeee pa ga onako solo bleeee posrčem ja da bleeeee bleeee bleeee vidiš bleee meraka... bleeee bleee, bleee, bleee? bleee, bleee! i nema šanse da su bleee one bleee pametnije od nas.... bleeee ?
Super! Sada mi Bosanci nismo ni ko ovce
Pa dajte ima pos\'o u vladi xD
Da su pametnije ne bi ih se po 15 komada svaki dan kod gojka okretalo na ražnju
\"Daily Telegraph piše da su testiranja ovaca sa velških planina pokazala kako da one imaju jednaku moć mozga kao i ljudska bića.\" KAKO DA ONE?? Dajte ljudi zaposlite lektora, ne prosipajte se iz minute u minutu!!!
Sta na ovo kaze ovca Dolly ?
narod su ovce
Bitno je da je tamo neka \"koza\" dobila par desetina milja $ iz EU fonda za ovaj vrhunski \"naucno-istrazivacki rad\" na ovcama. A i ja sam bekan kad citam i komentarisem ovakve stvari!!!
da su toliko pametne nebi završavale kod gojka na ražnju
pa jel sad cojek nasto od ovce i il majmuna ?
Ja samo znam da su pametnije od bosanaca :)
Nije ovce... Nego Ovčice...