Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imamo mi ovnova koji misle da ljudi :D
isto kao i kod nas politicari, sve majmuni a rade posao sposobnig covjeka
ja vjesti je.em ti vjest. filozofija cijela oko ovna koji je potrcao za stapom i usao u kucu... \" vidi mama, isti cuuuko\"
Kako se zove pas sa dvije noge ? Kako god ga zoves, on nece doci !
moram i ja svom ovanu dati neko seksi ime.... Ezele dođi Ezele xD
ako je neko rođen kao muškarac i želi da bude žena i da ga prima u dupe to je onda u redu, zato ne vidim što ne bi bilo u redu da jedna životinja koja je rođena kao ovan želi da bude pas.... PRAVDA ZA OVNA JACKA!!!
ih cuva od tihica on bi izgubio dvije nacrtane ovce...Alija se prevrce u grobu zbog njegovih gluposti
OVO ONAJ OBILIC DJECE MI
Vidim jednom čovjek napisao: ovana, haj\' reko može svak\' je\'nom pogriješit kad vidim drugi put čo\'j\'k napis\'o ovana, reko\' ovaj čovjek ne zna padeže a piše za ove internet novine...
S kim si,takav si
eh, tako je to kad se preuzima uloga drugoga....... :(
Ovako i Lesinari misle da zive u Rs xD
Ne vjerujem dok ne vidim klip...
Ili nek mijenja drogu,ili dilera xD xD xD xD
ovana???
I kazu da su peder ordzenj pederi Pa nebi se slozio skim si takva si Ovde je jarac bio normalan dok ga nisu obucili da bude pas Tako i peder je bio normalan dok ga drusto nije pozvalo na sejtanovu igru
valjda ovna..:D