Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maca zakon, hladno ga kulira i misli "gle budalaša" :D
Macke su zakon :D
hahaha! ja "cuke" drogerasa :-P macka gleda i ne vjeruje :-)
Prenos ga sastavi odjednom haha
hahaha najjaci :D
Dobar ker
Pa imam vec jarane, zato je i dobar hehe.. Runi moj <3
Šta sam ja upravo gledo. Klix mi je upravo oduzeo 2 minuta života bezveze.
Jest meni zao sto ti ne znas sta je lijepo... simpaticno :(
Zvaka22 pa ne zna jer je ljakse sa romanije ;)
Obadvoje su simpaticni!
@Jaski Obadvoje ili oboje - je korektno!
Obadvoje/oboje su "brojni pridjevi" I gramaticki su ispravni I imaju isto znacenje, s tim da je "obadvoje" stilski pojacan oblik I najcesce se koristi za lica I stvari mjesovitog Ili srednjeg roda! Brojni pridjev "oboje" je vremenom preuzeo primat, posto je laksi, pa se rijec "obadvoje" sve manje upotrebljava u govoru, a neki ga cak I izbjegavaju misleci da je pleonazam, sto naravno nije tacno! Hope this helps!:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
:))) I cry
Pa kad ga maca kulira.. On dubi na glavi, noge u vazduh, ovako, onako, a maca ništa... i na kraju joj priđe, a dama ga dočeka sa spremnom šapicom.. Divni su :)
Onaj ker garant guzi gazdaricu na onome krevetu
Bravo kralju! Ja i ne pomislih na seks od šege cc
a legende :D