Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljubomorna zena i prevarena zena dvije najopasnije stvari na svijetu
Onda nisi sreo ljubomornog muškarca...
Ha ha ljubomorna zena gora nego FBI.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
za ove štikle treba oružani list bog te.. hladno oružje
Some girls wear heels bigger than someones ...
Tange na vise stranih jezika: Slovaci: Spagenka preko prdenka Srbi: Uzice preko guzice Makedonci: Kanapce preko supce Slovenci: Vrpca preko smrdca Crnogorci: Sirotca , ni za gace nema novca. :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srela sam ja ljubomornog muskarca uffffff ajd ako je opravdan razlog njegove ljubomore, ali bez razloga OMG uzaaaaaaaaaas!!!!!!!! A ona nije trebala sve devastirati, vec ga samo iskulirati i ignorisati, he isnt worth it at all ;)
blentovina neka ....ja bih postedila PS ....
meni vako nesto da uradi ja mislim da je ni na kosevu nebi mogli zasitttttttttt kujaaaaaaaaaa
zao mi je stvari, nisu one krive, trebala je momka malo izgazati sa onim visokim petama, ma salim se, uvijek treba imati dostojanstvo, uvijek.
pocetak klipa kao pocetak jeftinog pornica hihihi
da je bila dvica umjesto trice propala bi ona sa tv-om :P
preko svega bi joj preso al preko plejke sto je razbilaa nebi nikad noga ti se osusila
za policiju i tuzilastvo dosta :)
mala je haj huj
napravila haos DA snimljena na cam DA biti sucena sa zakonom DA platiti odstetu u visini unistene robe DA sta je uradila NISTA
Tako to rade, PRIMITIVCI !!!!!!!!!!!!!!!
nije joj zamjeriti, porijeklom je tunizanka
Nikada nisam mogao shvatiti ljubomoru?!
To znači da nikada nisi bio ljubomoran?
O jesam, ali na ljude koji su sposobniji od mene! To mi je s druge strane bio stimulans za vise angazovanja,ucenja i rada. Kad je drugi spol u pitanju ..nikada nisam bio takav ,a volio sam i puno i strasno i dugo ali bez osjecaja posjedovanja. Naopak cojk!:)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
NEEEE Play Station!!!
razlog vise za cetvorku :)
https://www.youtube.com/watch?v=qS4yytlt53w pogledajte sta je ona radila pre 2-3 godine pa sami procenite....
Bas se napi vode. Ali nije ovo nista ja sam jednom popio 1,5 litar vode iz cesme, hlorisane, mozes li zamisliti kako sam se napio.
Kako dobar lcd razbi,i dobar laptop ode u propast.Ja koliko se razumijem u zakon,prevara nije krivicno dijelo.A na osnovu ovoga snimka,on nju moze da tuzi.Jer snimak je najbolji dokaz.Ja mislim ako je on imalo pamet tuzice je.Jer se sve lijepo vidi,da mu unistava stvari.