Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta sad drage moje Sarajlije ? Da li vas je sramota setati gradom kad vlasnik pekare koja ne da prodaje vec razvaljuje od prodaje po Sarajevu kaze javno da je za njega Ratko Mladic heroj ! taj isti pod cijom komandom je ubijeno preko 1600 djece Sarajeva! Jel vas sramota reci da ste Sarajlije ?
Nikad mu nisam usao u pekaru ne mozes sve strpati u isti kos
Manja. Ko im jede kifle nek se udave sa njima.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
predivne slike
Ali zato mogu bosanski politicari raseliti sto metak i rat nisu mogli zajedno pobiti.A majke danas radaju djecu i vec misle gdje ce ih poslati vani kad odrastu.
Bravo!
Najbolja galerija slika od postojanja portala.
sarajevska raaaaaaaaja dok gradovi Bosnom gore daleko su bili,kad je teško SARAJEVO ostavili.
Normalno da su lijepi bili, nisu ovo vaše današnje seljačke face bez korjena
Odlican članak, sta li je Bože sa ovim parovima, jesu li živi, još uvijek zajedno ili se ispalili ? Divno!👍
A što Klix brišete komentare? Fino napisano u komentaru bez ikakvih uvreda, da ovi svi sa slika danas saradjuju sa dojučerapnjim neprijateljem kako bi se obogatili prodajom droge djeci svog naroda i vi obrisali
Fotografije su tako mocne .... hvala puno Klix
Molim vas nemojte biti gamad u komentarima ovakvih članaka, i ovakvih fotografija. Ovo je dokaz da je ljubav jača od svega. Na ovim fotografijama ima ljudi raznih nacionalnosti, ali svima su im zajedničke patnja i ljubav. Ostavite pogane komentare za neke ružnije vijesti i članke.
Sad je Ukrajina u opsadi. Kod nas nije napravljen ni mali korak naprijed prema nekoj finansijskoj samostalnosti, sve zbog opsade. Kakav god problem nastane, ospada.
Genocidaši na aparatima, nikad nisu, niti će moći ubiti ovakvo nešto, mogu pucati i samo živjeti sa tim, sa svojim jadom i očajem.
Nikad u Manji ne kupujem. Nisu ni sve Sarajlije iste. Ima nas dosta koji imamo dostojanstvo!
Na vecini slika se vide civili sa oruzjem, dakle narod u majicama i starkama za razliku od srpskih agresora koji su bili naoruzani do zuba
Na slici 21 kraljica sa puskom i u stiklicama 🤣 Prelijepe slike, vidi se prkos i inat silan bosanski…nadam se da se neko moze prepoznati na slikama, s obzirom koliko je naroda nastradalo 😔
Ovome može čovjek samo zavidjeti, danas ovoga više nema jer smo dali u nemoral i materijalizam žene i muškarci se udaljili jedni od drugih
Najbolji sex je bio u ratu jer smo uvijek oboje mislili da nam je zadnji put. A stanova praznih na cuvanje koliko hoces.