Zabilježene trogodišnje promjene
0
Ovako izgleda transformacija iz muškarca u ženu
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je sa pišom? o.O
Spuc`o bi je k`o baklavu
andrej pejić
mrsh, imbecilno stvorenje! propali abortusu! nit musko nit zesnko, srednji rod! mrsh!
@johnnyyyyyyy... a tebi je samo bitno sta ce grad ograniceni reci?
a sto ne mogu ovi proevropskih cobana sto su sišli sa romanije. kao njjima ovo normala, oni su evropejci... joj sto bi volio da u grad odete pa naletite na jednog ovakvog pa kad vam ga privali s leđa da psujete i evropu i ove degenerike il jos bolje, da vam se kćerka karindža sa ovim transom, misleci da je lezba a da vam se grad smije...vidio bi onda kako bi balkanski primitivizam proradio... ovo je bolest i ovo se lijeci, i ne kontam na sta se fura ova danasnja omladina..
iz lijepog momka u lijepu curu ko je lijep, vazda je lijep
Ubbij zakkolji, da pedder ne postoji !!!!! HZSA !
Bio sam Sakib,sad sam Sakiba...
sama pomisao da ce neka pjandura u klubu ovo pokupit i hvalit se da je opalio kojesta je da se zgrozis ... im scared
Fakat je zanimljivo čitati komentare i vidjeti kako bi mnogi muškarci (koji sebe vjerovatno smatraju hetero) imali seks sa transseksualcem. Btw, Bože me sačuvaj balkanskog primitivizma. Jeste li čuli za onu "live and let live"?
nije puška skupa, m.a.j.k.u im transvestitsku !
Sta ti kazu roditelji ?? :D
I jos jedan dokaz naseg primitvnog naroda u ovoj zemlji.Nekad pozelim da niko u svjetu ne zna o nama,da na karti ne postojimo samo zbog seljacina kao sto su oni. Skontajte nismo vise u SREDNJEM VIJEKU aloo.Danas svako ima slobodu izbora,nije vam jasno ? SVAKO RADI STA POZELI I NIJE OGRANICEN OD SELJAKA KAO STO SU NEKI. Svaka cast makar ovima koji su malo pametniji i malo tolerantniji i liberarniji od ostalih :) A ovu seljadiju u sumu opet :)
apsulutno sam protiv ovoga ali je nevjerovatno šta se sve može danas uraditi, fkt djevojka Bože u pamet :D
imam ovakvog prijatelja iz zeneve al lik se oblaci kao muskarac i nekad kad mu je interesantno obuce se kao djevojka ode na faks tako sve normalno i bolji je od 50% ovih nasih nafuranih zbljoha idol mu neki nas model iz BiH njeg obozava.
lijep(a) i ovako i onako