Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je tu tačno najopasnije? Izgleda obična via ferrata kakvih ima svugdje po Alpama, ova čak izgleda dosta jednostavna s obzirom na to kako su kvalitetno isklesane one stepenice. Moguće da je na najvećoj visini, ali to je opet irelevantno jer ili koristiš pojas sa ferrata setom, ili ti je svejedno da li padneš sa 100 m, ili sa 1000 m.
koliko je zastrasujuce a jos vise je nevjerovatan podvig onih graditelja koji su klesali kamene stepenice za oslonac, pa svi oni lanci, zamislite te ljude koji su to radili!!! nevjerovatna hrabrost.
kretene u rudnik ,nek' rade nesto korisnije.
Koji kreten trebaš biti da se na ovo ložiš..
Samo se vi pentrajte, damn pa sigurnije se bacit s nebodera.