Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de nondak napravte novi film sa supremenom, sve nek bide isto ko u starim filmovma al sade samo dodajte kamaru u ruke
U razred na čas engleskog jezika dođe direktor škole i sjedne među učenike... Mlada učiteljica napiše na ploči rečenicu na engleskom i upita: - Tko ovo može prevesti? Tišina... Napokon mali Perica digne dva prsta. - OK Perice, reci! - Koje dobro dupe ima, to bi trebalo naguziti. - Naravno, od tebe se drugo i nije moglo očekivati. Smjesta se spremi i kući! Oprostite, gospodine direktore zbog ovog incidenta. Perica sprema torbu i usput kaže direktoru: - A ti, pederu - ne šapći ako ne znaš engleski!
Nisam se pit'o,.....vozdrica !
ovaj klip puno bolji od haliminog puta,
hahahahahhaha svaka cast za komentar !!!
halimin put je istinski horor... ja nisam mogla spavati nakon sto ga odgledah... uhhhh i sad sam se najezila... cisti horor... a huso ocito voli crni humor, kao i ja ;) ali dunjci je u pravu, i ja prema ovoj prici osjecam duboko postovanje...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mogao bi i supermen u potragu za boingom on moze daleko letjeti pomoc bi dobrodosla
kako je samo uhvatio onu za sisu na 3:02 ahahaha
a što je ne nosi, nema para?