Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi novinari portala Klix dobijali otkaze za propuste slične ovom jadniku sa videa, svake sedmice bi imali nove novinare.
kriv je vozač što nije ručnu zategao
Svakome se desi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka mu čast,.... ; ))))) ....vratio ga je na točkove, i sklonio da ne smeta !!!!!!!
Ugroženi su ostali bili u saobraćaju. On je to uradio odlično. Primjer kako se profesionalno pristupa. Ustvari ovako treba.
To ti pričam !!! ; ))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hehehe ovaj je bio dobar ali slabo ko bi se sjetio da povuce rucnu u vec prevrnutom autu ili da zakaci sa jos jednom sajlom ili spanerom da ga zaustavi jedino bi se mozda sjetili www.vucnasluzba.ba :):):)
ionako je auto za bacit.
pa neradi u bosni da bi dobio otkaz.
Sjoo legende :).
Ne vjerujem da je dobio otkaz
Kriv je kolega što nije došao sa njim na posao. :)
Ne vjerujem da je dobio otkaz, za sve postoji osiguranje. Čak mu snimak može pomoći, vidi se da je auto bio već dobro oštećen. To bi auto, osiguranje, ionako proglasio totalnom štetom.
Meni ga zao, zbog ovoga sigurno ostade bez posla. Nije on znao da ce mu auto pobjeci. Sala mala.
Ovaj klixtoris je jedini (nazovimo ga kao neki kurcev) portal koji u textovima svojih copy/paste vijestima odmah i analize daje... Klixtoris je jedini portal koji zna unaprjed! Da li ce neko da prezivi ili ne Da li ce da dobije otkaz ili ne Da li ce da se potuce ili ne itd.. Koja ste vi bijeda i jadna organizacija da je to za rubriku Vjerovali ili Ne! Da ne dopustate komentare i vrijedjanja na nacionalnoj,vjerskoj i rasnoj osnovi na vasem klixtorisu nebi navracao ni najveci gubitnik a kamo li normalan narod! Zivite od lazi,nacionalizmu i copy/paste vijesti ,otac vas jebao parazitski!
...samo dobri bog sve vidi i sve zna :)
Eh svasta
hahahah lik je legendaran kad je okrenuo ledja vec ga zamisljam ono hladno... e jebi ga
Žao mi čovjeka :(
Kod nas puna drzava onih koji rade poslove koje nisu zasluzili...
22