Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepa beba :D
postoji li na ovom svijetu išta ljepše, dražesnije i slađe od beba ?
pa guzu ce mu limun izjest, sta sve roditelji rade za samo jedn lajk na facebooku:S jadno djete nema ni godinu :(
roditelje - reditelje
reditelje koji stavljaju snimke djece svugdje, bih poslao kakvom psihologu, psihijatru, psiholog je za one sto su jos ok u glavi.
Pa koji ste vi kreeee.teeeni da na ovkao drazesno bice dajte takve komentare , poput kakva je ovo vijest , moja cura kad joj ja , bla bla bla pa ovo je najbolja vijest moguca , ocete gledati gad.nog dodika, tihica , bakira , zlatka , covica , i te pa da vam pune glavu ratnom propagandom? jeste vi normalni narode , umjesto da se nasmijete ovome vi ste i dalje pore.meceni debi.li fuj gado.vi jedni gad.ni ... cast izuzetcima :)
kada poraste ova beba ce postati alkoholni predator
ista stvar je sa rakijom, przi al hoces jos. ovaj mali ce biti pravi alkos:D
Slatkiš mali. =)
www.balkanske-top-pjevacice.blogspot.com www.smjesne-slike.blogspot.com
ovako i moja cura kad joj guram u usta
PRESLADAK JE :D
Ja ovo gledao na commodore 64 osamdeset i neke. Toliko je star clip
@amila Da pređemo onda ja i ti na posao? ;)
hocu i ja sebi jednog ovakvog...
ovo ko neka vijest?