Izgradnja trajala 30 dana
88
Otvoren najviši voz smrti na svijetu
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj 30 dana? Kao iskusni gradjevinar tj. ironworker odnosno connector ( ludjak koji je opsjednut visinama) mogu reci da je cista laz, nemoguce je to uraditi za 30 dana, znam iz iskustva jer sam radio na par rollercoastera u michigenu i na floridi.
eh kakve sam ja kostere pravila na onoj igrici...ma ovo je smijesno!!!
Obzirom da si toliko obrazovan, što se vidi iz priložene pisane forme i ja bih volio doći u Denver i raditi za tebe. Novčana sredstva i nisu toliko bitna obzirom da se radi o kvalitetnoj kompaniji i veoma obrazovanom BOSS-u.
samo mi reci sta ti radis u Denveru i koja je adresa da se i ja prijavim. hvala!
u denveru ima mala zajednica bosanski mus/limana.. zene ciste ofise a muskarci voze kamione .. prilcino solidno zive kako su neobrazovani dosli.. ja sam par zaposlio kod sebe ..
Trajalo je 8 mjeseci, pogleda li iko clip iz redakcije prije nego se objavi ccc.
Cuj 30 dana!!! U Bosni bi trebalo 30 mjeseci i jos bi se pohvalili kako su jedan ovakav kompleks napravili TAKO BRZO!
prognoziraj pobjednika svih utakmica za euro2012 i osvoji nagrade: http://euro.topshop.ba?parent_id=9238