Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Palestinci su zapravo, uprkos genocidu i etničkom čišćenju koje se nad njima svakodnevno provodi, jedna od najobrazovanijih nacija. "
Precizno tempirana objava pronalaska. Pobiješ pedesetak nedužnih palestinaca, a onda objaviš kako su nakon 70 godina uspjeli odlijepiti dvije stranice i pročitati da je djevojčica čula nešto o seksu. Seks je tu da naslov privuče pažnju, a usput se spomene kako su jevreji žrtve i time imaju pravo da ubijaju koga hoće...
jbte zar se zovu naucnicima ovi sto uspiju procitati stranicu koja je prekrivena drugom stranicom i zar im je 70 godina trebalo.
Izrael i SAD čine najveće nasilje 21. vijeka
Sljedeca propagandna vijest: pronadjena zapisana sifra za wifi u dnevniku ane frank.
Incest je kod jevreja normalna pojava.
Nestasna Ana.🙂
Veći fašisti od tadašnjih Njemaca su Jevreji koji danas ubijaju sve nežidovsko u Palestini. Tačno da požališ što Hitler nije završio posao. Vratiće im se ovo što danas rade. Kad tad prokleti bili!