Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I da....bitno je da ovakav roditelj ne zasluzuje dijete kao sto rekoste, ali zato ove nase "dame" zasluzuju. Vuku djecu po onom BBI-u, s kafe na kafu, ono vrišti, šuta sve oko sebe, udara nju (mamu) jer mu nije nešto kupila, ona jadna ne zna šta će, ima njega kao brigu i ima pet kesa iz butika u drugoj ruci...sva mi se jadna pretrgla koliko je dobar roditelj, dignu glavu u nebo, ne sklanjaju se nikome, gaze okolo raju jer eto ona ima dijete, ono i dalje vrišti ali Bože moj bitno je da je izašla s djetetom u štikli od 15cm i utegnuta da joj dobacuju da je dobra mama i totalno je moderna. Haj ne serite, i dajte minuse koliko hocete ali ovo je istina... zali boze ovih generacija koje dolaze....fuj!
vako su nama svima podvalili nezavisnost. Svi kontali cokolada, a ono mucak..
Bogati gdje je poenta u tvom kilometarskom postu? Ko je rek'o da te "moderne mame" zasluzuju djecu. Jesu li one tema clanka? Ja ne znam cemu sluze ovi komentari, za istresanje licnih frustracija. Vecina komentara nema nikave veze sa clankom, ni sa drugim clancima ,generalno. Ni te "totalno moderne tuke koje vode dojencad u bbi pa ne mozes kafu piti od cike i cviljenja" nisu nista gore od ovog levata sa snimka.
BOLESNIK! Pa to je maksumce Bozije! Sto ga zezas!?
to je to kad dijete odrasta u porodici gdje je više muških nego ženskih
Seronja!
Svaka čast na komentaru! Sve pogođeno!
ubit govnoo od ocs odmah
sad cu ja sine od tebe da napravim glupana pa cemo svi da ti se smijemo...sve sto je samo meni smijesno a ne i onom na koga se sala odnosi je ponizavanje...ovi koji ovako nesto podrzavaju su vjerujem balavurdija koja je tek iz koke ispala pa i ne zna sta znaci imat djecu
Hocemo mamu vise u kadru..dobra je ko dobar dan
mamu ti pomeo
hahahha ja mislio dao mu skuhano jaje ,a lik mu dao jaje u ljusci hahaha a budale
HHAHAHAHAHAHA
Nije ovo vidjelo humora. Žikina dinastija je zakon.
Bravo inteligencijo !
a dusa draga meni ga nesto pravo zao :( ponadao se dusica... a vala i ovaj otac, jeste fkt smijesno ali mogao mu je, poslije podvale, dati pokloniti pravo kinder jaje..
@lovely:Potpis. Zaboravila si i to da igraju angry birds na iphonu,tabletima, dok dijete trci po kaficu i ne zna sta bi od sebe. Bitno je da su tu french manicure noktici. Fuj!