Privukao pažnju
25

Otac pravi fotografije na kojima je njegova djevojčica u vrlo opasnim situacijama

Klix.ba
Hobi oca Stephena Crowleya šokirao je i iznenadio mnoge. Igrajući se sa Photoshopom, ovaj otac pravi fotografije na kojima se njegova 18-mjesečna kćerka nalazi u situacijama koje izgledaju opasno.

Hannah ima rijetki imuni poremećaj koji se zove HLH i svoju prvu godinu života provela je u bolnici na kemoterapijama, te je imala transplantaciju koštane srži. Od 27 miliona donora širom svijeta, samo su tri bila odgovarajuća i koštanu srž je dala žena iz Njemačke.

"S obzirom na to da smo propustili toliko toga normalnog u prvoj godini, ada pravimo tone fotografija jer smo van izolacije. Hannah je mnogo bolje, nekada je u bolnici, nekada van nje, ali je zabavna, uvijek se smije i ima odličan smisao za humor", rekao je Stephen.

On je dizajner, te je došao na ideju da bi bilo zabavno zabrinuti porodicu fotošopirajući fotografije na kojim se Hannah nalazi u delikatnim situacijama.

"Većina reakcija bila je pozitivna, ali bilo je i osoba koje su rekle da me treba ubiti zbog ovoga", rekao je otac.

Crowley trenutno prikuplja novac za organizaciju "Be the Match" koja spaja donore s onima kojima je potrebna koštana srž.