Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce rodbina i poznanici grliti i ljubiti s' vrata. Biće uspjeh ne navući se na kocku, drogu ili alkohol...
Sa 758 miliona može isplatiti i 15 koljeno, da je glava ne zaboli.
@neednolog "Na ruke" ce dobiti manje, dok joj odbiju porez i umanje iznos ako se odluci uzeti sav novac odmah umjesto na rate.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
na zaboravi i naseg Baketa
@HerccegBosnaPonosna Ma šta ti ustašo govoriš o Bakiru mater ti yebem......pogledaj svog u djetinstvu zguženog pedokatolika Dragana
Bakiru sigurno ne treba, on i svakako ima ovoliko milioncica samo u zadnjem lijevom dzepu
ova bi nasa dijaspora opet kukala da ima te pare
Joj para,nemože ih krava pojesti
Od 759 mil posle poreza će dobiti 480 mil
Prekrasna...Javi se da udružimo sredstva i život. Imat ćemo 758,70000003 $ . :D
Cestitam, nadam se samo da ce joj raja i rodbina ostat normalni da joj se zivot zbog novca ne pretvori u socijalnu tragediju. Susrest ce se sa mnogo glume i dvolicnosti.
Ja kad bi dobio 1000€ ja bi dao otkaz, kupio ostrac makaza i nozeva te se bacio u bizmis
Pametno.
Nema srece u ovim parama, to ce se ispostaviti s vremena na vrijeme, niko hajra nije vidio od kocke, cak ni ovi sto dobiju milione, jer i zivot izgube.
Napravila je strasnu pogresku, za ovako nesto nije trebalo u javnost, usutit i lagano, vako ce je neko ubiti za pare, gledao sam jedan dokumentarac gdje je jedan lik dobio milione, pa ga na kraju ubi vlastita zena kad je uspjela bankovni racun prebaciti na sebe.
O evo mi rodice,rodice posalji mi samo jedan ma nek bude dva miliona💰i netreba mi vise,ali ne zaboravi ni nase predsjednistvo,sevap ti je😀😀😀😁😁😂😂😂😂😂
kajace se zbog toga sto se javno predstavila kao dobitnik, nije mogla goru gresku napraviti...
U Americi je zakon takav da se dobitnik ne smije ostati anoniman, barem u većini saveznih država. Ima caka da se preko trust fondova podigne anonimno, ali to je već zajebancija sa advokatima itd.
@nefuratios kakva god da je zajebancija sa 760miliona dolara je sebi mozes prijustiti,...
Zbog te filozofije će vrlo brzo spiskati pare i biti siromašnija nego što je bila prije lutrije. Raditi posao koji voliš je nešto najbolje što se čovjeku može desiti. Osjećaj produktivnosti, fokusiranje misli i dojma da doprinosiš sebi i svijetu oplemenjuje duh. Najmučnije misli i sumnje iznjedrila je dosada.
@SheRain Mogće ;) Samo stvoriti posao iz snova, bez pritiska i znati upravljati svim time nije nimalo lak zadatak. Čini mi se da je greška u koracima objelodaniti preko noći da si bogat. Postaće magnet za koristoljubljivce i interesdžije. Mudro su rekli stari Jeveri: "želim ti da budeš bogat i nepoznat".
@SheRain Hvala :-*
Uuu kako bi znao sta bi s njima. :) Platio bi dronove da roknu politicare! I zivjela Bosna.
Hazime imamo Bingo !!!!! hahaha kod nas se nikada ne zna ko je dobitnik džekpota :-))
Ja bih dao i otkaz i krevet...raji podjelio po 5 milja za kafe, izgradio naselje za beskucnike i socijalno ugrozene a s ostatkom bih se vec nekako snasao😁