Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sto se ismijah \"svaka cast Sarajevox-u na ovako divnim clancima koji trebaju da sire pogresnu predstavu o Islamu i njegovim dobrotama.\" Kakve ba dobrote retard primitivni, tebi je ovo dobrota ? Idi brisi pod.
MOZEMO PRICATI O HRISCANSTVU,ALI ONOG TRENUTKA KAD BUDE VECE POPAVA SUDILO.PROPISI KANONA,SE KORISTILI KAO ZAKONSKI AKTI NE POSTOJI PARALELA U HRISCANSTVU,JER KOD NAS JE OD KONSTANTINA VELIKOG PODELJENA VLAST NA DUHOVNU I SVETOVNU. SRB-IN.AJ DA TE VIDIM NA JEDNOM OD OVIH POLJA POSTO SE RAZUMES U PRAVOPIS.
Ovdje niko ne govori o vjeri ;) Ovdje je u pitanju jedna idiotska struktura koja vlada drustvom
svaka cast Sarajevox-u na ovako divnim clancima koji trebaju da sire pogresnu predstavu o Islamu i njegovim dobrotama. A zasto nebi malo pisali i o krscanstvu i pravoslavlju kako pogresno prate i uce svoje knjige? Kako ni jedna krscanska ni pravoslavna drzava (sem vatikana) ne funkcionise na principima njihove vjere?? Malo se zapitajte sta postavljate ovde i kakve zapadnjacke lazi sirite.
Jarane, pravo si paglu! Pa sta ako je covjek greskom napisao visu. Ti nisi imao nista pametnije reci nego hvatati se za neki glupi pravopis a garantujem da tek srednju skolu \"mozda\" imas zavrsenu. Halo ba??? Dosta vise sa tim pregledanjem ko je sta napisao. Nisi uciteljica ;) Pozdrav
Boze, bolesne nacije :(
Kako me je ovaj Etisalat handrio dok sam dole radio, dobro nisam zbog proxy-ja i ja u prdekani završio.
tamosnji su razvratni itekako.
lapsus lingve-NE ZNAM KAKO SE KAZE NA ARAPSKOM:))
@DADA, STA TI ZNACI: VISU MAGARAC GLUPI!
debilni arapi...pa zar nije slanje sms poruka privatna stvar cc jos ce u kuce ulazit i gledat sta ko radi...tobejarabi
gde je greska u pravopisu?ODPALI SRBINE
Opet svi vi ovdje balite a nemate pojma ni o čemu :) Nit\' ćete kad vidjeti Dubai, nit\' ćete kad vidjeti bilo šta drugo osim tog monitora što u njeg buljite po cijeli dan i kidate sebi živce svađajući se sa ekranom :)
@DA DA, YEBEM JA TEBI MAMU, nauci prvo pravilno pisati!
EVO KAKO BALISKA VERA ZAMISLJA DA VLADA U 21 VEKU,ZADIRANJEM U PRIVATNOST. BLJAK DOBRO JE STO IH NEMAMO VISU U KOMSILUKU