Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast ko može živjet ovakav život. Ja ne mogu. Odem pet dana na more, treći dan već sanjam svoj krevet, baštu i avliju.
Sve u svemu, fina kujica.
rahat kujica....
Lažni osmijeh za društvene mreže i lajkove : )
Procitala “in to the wild” ili je gledala film, i nafurala se na Alexander Supertrampa...kad je umirao otrovan, u divljini, bez mogucnosti da mi itko pomogne, napisao je: sretan si samo ako srecu dijelis s drugima.
Promocija, nista vishe...
Taslačil je ko :D
Pa u redu samo sto su cesto najbolji prijatelji ujedno i momci
Kod nas ovakve zovu čergašima, a vidi danas to trend postao...
jel tetovirano, nije to dobro u glavu
pravi se budala, a kad joj se jajnici sasuse za 5 godina i kad je niko ne bude htio pitace se gdje su nestali svi dobri muskarci. bravo tuko, umesto da radja ona dzukele voda
Golovi se zabijaju i na prijateljskim utakmicama 😁
@walter-mater Na prijateljskim utakmicama padne najviše golova.
Nek ti ga cuko meće 😂
Treba to gruhnti...
Kakav je onako?
haman bolje cuko baca liz od bivseg
avantura na k..cu.. mala pali i žari putevima...