Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vijest ima camca nema camca . Pronadjen camac koji nema drvo. ni mrve. kakav je camac koji nema drvo? U Nas u Hutovom 2200 godina stari potpuno ko novi brodovi leze u mulju Hutovog i niko nece da izvadi makar jedan. Cekauju da istruhne a sami camaci, jedini ocuvani na svijetu bi privukli stotine hiljada ljudi. Da zovnu nekoga , jer to je i svjetsko blago , a ne samo bosansko, iz drugih drzava i finansiraju sve, i nasli bi nekoga. Ovako . Nek nam je Bog na pomoci
ta će vikinzi kad smo mi čamce imali, ne samo čamce,Bosna je bila najjača u to vrijeme iako niko o njoj nije ni riječi napisao za 500 godina...
@pascal ne živi se od prošlosti
@pascal alojz benac i đuro basler...godfathers, unfuckable godfathers
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E moj viknzi prodali ste se za veceru.
eh da dodzu meni po njivi kopat nasli bi i komadice titanika
stari srbski camac. vikinzi su dokazano bili srbi
@MustaffaGaraggic ne znam jarane. mozes li nam ti reci? vi srbi sve znadete
Da nije srbski slučajno 🙄🙄🙄🙄🙄🤣🤣🤣🤣🤣
nije slucajno nego sto posto bre. ovo je plovilo po starom srbskom moru
Pijan viking ga parkrao i nije mogao da nađe?!
nasli drveni camac a nisu pronasli drvo, pronasli metalne eksere ali nisu pronasli metala nego samo hrdju (pronasli vikinski camac kojeg ne mozes vidit). Kod nas citava BiH bruji da nema piramira u Visokom, pa ljudi da su dvije obicne rupe ako turiste privlaci neka budu piramide, grobnice, pronacemo i mumije ako treba.
pronašli su i zlatne kašike od bronze ;)
Velika Britanija nema bosanskog posla zato to i jeste tako , mi cemo sve svoje ismiajti i unistiti, a divite se tudje,žm.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam za vikinge al ovaj Trondheim me uvijek zezne na kladionici.