Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Presretan sam sto sam imao djetinjstvo kakvo po prirodi treba da ima svako dijete,osim naravno uzasnog rata koji je obiljezio jedan dio mog zivota.Buducim roditeljima savjetujem da drze djecu sto dalje od PC-a i mobitela.Ima dosta vremena kad ce da ''zajasu'' stolicu i pocnu visit na internetu ili gulit need for speed.
Slatka mala djeca najljepsa su kad se smiju. Mnogi zive u okolnostima koje nisu za smjeh, ali oni opet iz svega toga izvuku ono najljepse i nasmiju se. Smijesak je nemoguce kupiti, isprositi, posuditi ili ukrasti, jer izvire samo iz srca. :-)
Pateticno sto se radujem djecijim osmjesima, i sto mi je jednostavno drago sto se raduju i igraju, bez obzira na sve. Ako sam od toga bolesna uopste mi nije zao. :-)
I ovi bi visili na kompu samo da ga imaju.
Grijesis :)
Okice, verovatno da bi dobar deo visio, ali opet sve zavisi od individue... ipak imati dostupno more i plazu kao mnogi na slikama, a sedeti za kompom je po meni smrtni greh... :).
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ali na zalost..Natanyahu,Putin, Tomislav NIkolic, Dodik,... I slicni idioti sirom svijeta trude se da se taj djeciji osmjeh ukloni sa njihoiovih lica ... Zbog 10-tak idiota na vlasti pati 6 milijardi ljudi na svijetu
zaboravio si Amerikance, oni su ti glavna govna uz ove pobrojane ;)
Djeca su zakon.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Živjela djeca, gdje god da su :)))) Dosta čitalaca na ovom portalu je provelo djetinjstvo u strahu za goli život, tako da vam je ovaj uvod glup na kvadrat...
Famat najbolje godine pod neprestanim stresom :-(