Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legendo!
Tako je
Preslatko
ako hoces da je sto puste onda pocni sto losije svirati jer dok te i doktori slusaju kako lijepo sviras nece oni nju naskoro pustati
Hahhahahah kako reklamiraju Novo Normalno .Koji smo mi glupaci i naivcine pa idi sjedi pored kreveta i sviraj i gledaj mozda je vise ne vidis to je Normalno ovo nas sve da prostis heboti nas..
Gospodin
To je ljubav, a ne kao pojedinci
@Opetjaiti koji?
Ovo je ljubav! sta se danas sve zove ljubav, sramota me. Takmicenje u ljubomori, scenama,ko ce vise da izvrijedja, ko je ljepsi, ko je ludji, ko da prevari, niko nista ne trpi a sve gluposti u vezama su dozvoljene.
Muskarcina!
Bog vam dao jos puno godina skupa 🥰🥰🥰
Serenadu? On joj sere a ona se nada?
To je prava priča!
svaka cast
💗
Šarmer Italiano
papučar žabarski...Ovakvi sramote muški rod.
@YorkCrveni Sramota se javlja.