Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH CV ima skroz drugo endemsko značenje CV - Convertible Value tj . plati pa se klati , tj radi :)
Nasa djeca nisu u stanju napisati 4 recenice o sebi a kamo li da znaju nesto raditi. A svi bi da su direktori u prvih 3 mjeseca.
Ma da je ona se poturila dvojici trojici sefova iz te firme CV joj se nebi ni gledao, bitnije su rupe neg papir
Sta je dakle poenta. Ako zelite posao, zaposlite nekoga (dizajnera u ovom slucaju) da vam ga sredi. Posto ni jedan dizajner ne radi za mekinje dakle znaci plati pa ces dobiti posao. I kako je ovo drugacije od sistema u BiH?
Ovo pokazuje da je djevojka jako kreativna. A da ti neprimjecujes razliku izmedju ovoga i sistema u BiH je dovoljno da zakljucim da ti nisi.
Ovdje se ocito nemoze voditi diskusija bez licnih uvreda.
Ovo me podsjeti na jedan birvaktile pornic. Kao ulazi ona u direktorovu kancelariju opremljenu namještajem iz jyska i daje mu cv, a on joj veli dobar ti je cv, nego da mi predjemo na stvar :)
Nisu, otišli kod Ramiza na po šampitu i svak svojoj kući.
Pod hitno : tražim web cam modele za greenfield investiciju. Domaći kapital!
Zar treba CV da bi radio u Telecomu ili Elektroprivredi:)
Nope! Only 10.000 :) skromnih :) Eh sad zavisi od pozicije- imas cjenovnik :D
Šta je ovdje neobično?